Jouw rit op bestelling!

Reizigers in Woerden en Linschoten als reizigers in Mijdrecht, Waverveen en Wilnis kunnen gebruik maken van de flexibele vervoersservice SyntusFlex. Maar alleen wanneer zij een rit geboekt hebben.
Een rit met SyntusFlex boek je eenvoudig via de boekingsmodule op deze site of de SyntusFlex app. Maar telefonisch een rit bestellen kan natuurlijk ook. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over SyntusFlex.
 

Wat is SyntusFlex?

SyntusFlex is een vervoerservice die je comfortabel, voordelig en duurzaam van halte naar halte brengt. Welke haltes dat zijn bepaal jij! Er is dus geen dienstregeling.
SyntusFlex rijdt kriskras door het gebied met 8-persoons busjes. Je hebt dus niet het voertuig voor je alleen. Er kunnen andere mensen in- of uitstappen. Maar dat doen we alleen als jouw vertrek- of aankomsttijd niet in gevaar komt. Reserveren doe je via de gratis SyntusFlex app, syntusutrecht.nl/flex of per telefoon op telefoonnummer 088 – 033 1402.
 

Waar kan ik reizen met SyntusFlex?

https://keolis.nl/getmedia/961dbb59-bd29-49ef-8e77-565f2fbd865f/syntus-flex-gebied.png?width=640&height=207&ext=.png
SyntusFlex rijdt in het reisgebied Woerden-Linschoten én in het reisgebied Mijdrecht-Waverveen-Wilnis. Je kunt binnen een reisgebied ritten boeken tussen de speciale SyntusFlex-haltes. De SyntusFlex-haltes herken je aan het SyntusFlex haltebord of aan de SyntusFlex sticker.

Wanneer kan ik met SyntusFlex reizen?

SyntusFlex rijdt in Woerden-Linschoten van maandag t/m zondag van 8:30 uur tot 24:00 uur.
SyntusFlex rijdt in Mijdrecht-Waverveen-Wilnis van maandag t/m vrijdag van 6:00 uur tot 21:00 uur

Waar stap ik op?

Met SyntusFlex reis je binnen een reisgebied tussen de SyntusFlex haltes. Deze haltes zie je op de plattegrond op onze site, in de app maar ook in de brochure over SyntusFlex.
Op de kaart vind je de haltes waar je in- en uit stapt. Handig om te gebruiken wanneer je met onze Regiecentrale belt om je rit te bestellen. Als je belt helpen onze medewerkers je hiermee. We hebben ze ook voor je op een rij gezet. Klik hier voor de haltes in Woerden-Linschoten en in Mijdrecht-Waverveen-Wilnis.
 

Wat is de dichtstbijzijnde halte bij mijn adres?

In de SyntusFlex app kun je een rit plannen van adres naar adres binnen je reisgebied. De app zoekt dan voor jou de dichtstbijzijnde haltes op. Via de navigeer knop wijst Google Maps je de looproute naar je vertrekhalte en wanneer je uitstapt naar je bestemmings-adres.

Heb ik voor Mijdrecht een andere app nodig dan voor Woerden?

Nee. Je kunt gewoon de SyntusFlex-app gebruiken. Je selecteert heel eenvoudig een reisgebied. Het wisselen van reisgebeid is in de app ook heel gemakkelijk.
 

Voor welke telefoon is de app beschikbaar?

De app is beschikbaar voor iPhone en Android. Je vindt de app in de Apple App Store en Google Play Store onder de naam SyntusFlex.
 

Met welke voertuigen rijdt SyntusFlex?

SyntusFlex wordt gereden met Mercedes Sprinter busjes. In de bus is naast de chauffeur ruimte voor maximaal 8 reizigers. De bus is voorzien van een rolstoelplaats en een handmatige rolstoelplank.
 
 

Waarom zou ik met SyntusFlex reizen?

SyntusFlex is een goed alternatief als er geen bus (meer) naar jouw bestemming binnen Woerden of Mijdrecht gaat. Je hoeft niet over te stappen, je hebt altijd een zitplaats en je reist tegen een voordelig tarief van €2,15 per rit.

SyntusFlex tijdens de feestdagen

In Woerden-Linschoten rijdt SyntusFlex op Eerste & Tweede Kerstdag gewoon van 8:30 tot 24:00 uur. Op oudejaarsavond rijdt SyntusFlex tot 20:00 uur. Op Nieuwjaarsdag rijdt SyntusFlex van 8:30 tot 24:00 uur.

In Mijdrecht-Waverveen-Wilnis rijdt SyntusFlex niet op Eerste & Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op oudejaarsvond rijdt SyntusFlex tot 20:00. Op Nieuwjaarsdag rijdt SyntusFlex niet.
 

Lees ook onze folder!

Klik hier voor de SyntusFlex folder voor Mijdrecht - Waverveen - Wilnis. 
Klik hier voor de SyntusFlex fodler voor Woerden - Linschoten.