Over SyntusFlex

Met ingang van 9 december 2018 kunnen reizigers in Woerden en Linschoten ’s avonds en in het weekend gebruik maken van SyntusFlex, een nieuwe flexibele vervoersservice. Vanaf het station wordt ieder half uur aangesloten op de trein. Hiervoor hoeven reizigers niet te reserveren. Vanuit de wijken kunnen reizigers tot een half uur van te voren een rit boeken tussen verschillende flex haltes in Woerden en Linschoten. 

Wat is SyntusFlex?

SyntusFlex is een vervoerservice die je comfortabel, voordelig en duurzaam van halte naar halte brengt. Welke haltes dat zijn bepaal jij! Er is dus geen dienstregeling. SyntusFlex rijdt kriskras door het gebied met 8-persoons busjes. Je hebt dus niet het voertuig voor je alleen. Er kunnen andere mensen in- of uitstappen. Maar dat doen we alleen als jouw aankomsttijd niet in gevaar komt. Reserveren doe je via de gratis app, syntusutrecht.nl/flex of per telefoon op telefoonnummer 088 – 033 1402.

In welk gebied rijdt SyntusFlex?

SyntusFlex rijdt in Woerden en Linschoten. Je kunt binnen Woerden en Linschoten ritten boeken tussen 34 speciale SyntusFlex-haltes. Er ligt er bijna altijd wel eentje bij je in de buurt. De SyntusFlex-haltes herken je aan de speciale SyntusFlex sticker op het halte bord.
https://keolis.nl/getmedia/961dbb59-bd29-49ef-8e77-565f2fbd865f/syntus-flex-gebied.png?width=640&height=207&ext=.png

Waar stap ik op?

Je kunt reizen tussen alle 34 speciale SyntusFlex haltes in Woerden en Linschoten. Deze haltes zie je op de plattegrond op onze site, in de app maar ook in de brochure over SyntusFlex. Op de kaart vind je de haltes waar je in- en uit stapt. Handig om te gebruiken wanneer je met onze Regiecentrale belt om je rit te bestellen. Als je belt helpen onze medewerkers je hiermee. Zie voor een overzicht van de haltes bijlage 1.

Wanneer rijdt SyntusFlex?

SyntusFlex rijdt van maandag t/m vrijdag van 19:30 uur tot 24:00 uur, op zaterdag van 8:00 uur tot 24:00 uur en op zondag van 9:00 uur tot 24:00 uur.
 

Voor welke telefoon is de app beschikbaar?

De app is beschikbaar voor iPhone en Android. Je vindt de app in de Apple App Store en Google Play Store onder de naam SyntusFlex.

Met welke voertuigen rijdt SyntusFlex?

SyntusFlex wordt gereden met Mercedes Sprinter busjes. In de bus is naast de chauffeur ruimte voor maximaal 8 reizigers. De bus is voorzien van een rolstoelplaats en een handmatige rolstoelplank. Op zaterdag kan het ook gebeuren dat reizigers vanaf het station met een Rosero reizen. Deze grotere bus biedt aan 20 reizigers zitplaatsen.
 

Waarom zou ik met SyntusFlex reizen?

SyntusFlex is een goed alternatief als er geen bus naar jouw bestemming binnen Woerden en Linschoten gaat. Je hoeft niet over te stappen, je hebt altijd een zitplaats en je reist tegen een voordelig introductietarief van €1,50 per rit.

SyntusFlex tijdens de feestdagen

SyntusFlex tijdens Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren

SyntusFlex rijdt tijdens de feestdagen op andere tijden dan op normale dagen:

  • Eerste en Tweede Paasdag (21 en 22 april) rijdt SyntusFlex als op zondag (van 9:00 tot 24:00 uur)
  • Koningsdag (27 april) rijdt SyntusFlex gewoon als op zaterdag (van 8:00 tot 24:00 uur)
  • Hemelvaartsdag (30 mei) rijdt SyntusFlex als op zondag (van 9:00 tot 24:00 uur)
  • Eerste en Tweede Pinksterdag (9 en 10 juni) rijdt SyntusFlex als op zondag (van 9:00 tot 24:00 uur).

Op de overige dagen kun je in de avonduren en in het weekend gewoon reizen met SyntusFlex. Boek je rit via de SyntusFlex app, online op www.syntusutrecht.nl/flex of telefonisch via 088 - 033 1402 (lokaal tarief).