/getmedia/463791a0-0520-46dc-a9ef-533911146e10/Scholeren.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Informatie scholierenlijnen

Aan het eind van de zomer begint het nieuwe studiejaar weer. Dat betekent mogelijk dat je voor het eerst naar een andere school gaat die een behoorlijke afstand van je woonplaats ligt. Of je maakt al jarenlang gebruik van het openbaar vervoer. We heten je in ieder geval weer hartelijk welkom in onze Syntus Utrecht-bussen. Onze chauffeurs brengen je veilig van jouw halte zo dicht mogelijk naar de school. En ook dit studiejaar laat Syntus Utrecht extra bussen rijden naar diverse onderwijsinstellingen in en buiten de provincie Utrecht. 

Uiteraard is de OV-chipkaart gewoon geldig in deze bussen. Wil je voordeel? Schaf dan een abonnement aan. Welke buskaart of abonnement jou het beste past vind je hier.

P.S: Wist je trouwens dat deze lijnen voor iedereen te gebruiken zijn en er niet alleen zijn voor scholieren of studenten? Dus als je buurvrouw, collega of vriend toevallig ook naar Amersfoort wil reizen in de ochtend: Sommige lijnen doen ook het centrum aan en zijn hier zelfs sneller dan de reguliere bus of de trein!