Keolis app stopt

12-12-2023
Sinds het voorjaar van 2023 kan je eenvoudig in- en uitchecken met je betaalpas. Dit noemen we OVpay. Daarom stopt op de Keolis app.

OVpay
Met de komst van OVpay wordt reizen met het openbaar vervoer nog makkelijker. Je hoeft geen los kaartje meer te kopen of saldo op te laden op je OV-chipkaart. Je checkt eenvoudig in- en uit met je betaalpas, creditcard of betaal-app op je mobiel. Je reist voor het voordelige saldotarief. Weten hoe het werkt? Kijk op www.ovpay.nl.

Reisplanner
Voor het plannen van je reis verwijzen we je naar reisplanner op de website. Of gebruik hiervoor een andere reis-app, zoals 9292 of Tranzer.

Kaartjes
In de Keolis app zijn de losse tickets en abonnementen nog te koop t/m 31 december 2023 en te gebruiken t/m 29 februari 2024. Let op dat je jouw abonnement uiterlijk 29 januari 2024 activeert. 

Je kan ook nog steeds je kaartje kopen in de bus. Koop je liever een kaartje in een app, dat kan o.a. in één van de volgende reisapps zoals 9292Tranzer en Gaiyo. Let op: sommige apps vragen wel een servicefee over je totale reis.

Te koop via Tranzer:
• Kind Groepsticket Utrecht
• Syntus Amersfoort Dal Groepsticket
• Syntus Amersfoort 1 Dag Vrij
• Syntus Amersfoort Vrij Maand voltarief en reductie
• Tickets nachtnet: check in en uit met OV-chipkaart of je betaalpas of koop een kaartje via de app van 9292/Tranzer. Hier betaal je wel servicekosten over. 
 
Niet meer te koop:
Kidsticket: kinderen t/m 11 jaar reizen namelijk gratis mee
• OV-Reiskaarten: je kan reizen met OVpay (in- en uitchecken met de betaalpas) of via de app van 9292/Tranzer via de reisplanner een rit betalen (saldotarief + servicekosten).

Wallet
Heb je nog een ticket/abonnement in je wallet staan, gebruik deze dan uiterlijk 29 februari 2024. Let op dat je jouw abonnement uiterlijk 29 januari activeert.