Inloopspreekuren voor senioren

8-7-2021

Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie. Voor heel veel mensen is het best lang geleden dat ze voor het laatst met bus of trein geweest zijn.
 
“Reizen met het openbaar vervoer, hoe gaat dat ook alweer? De gemeentes Baarn, Amersfoort, Woudenberg en Soest vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig, vertrouwd en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook 55+, andere 55+ers uitleg over reizen met trein en bus.  
 
Mensen met vragen over het gebruik van het OV kunnen terecht bij een van de maandelijkse inloopspreekuren. Je kunt de OV-ambassadeurs vragen stellen over bijvoorbeeld hoe je een OV-chipkaart aanvraagt, of hoe het gaat met de keuzedagen. Ook zijn ze er voor wie meer wil weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van een abonnement en/of voor wie (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk is van het OV maar nog niet weet hoe het werkt. 

Hieronder staat de agenda van de eerstvolgende inloopspreekuren:
 
Hoogland

Wanneer:    dinsdag 19 juli, 16 augustus, 20 september
Waar:          Dorpshuis De Neng, Engweg 7, Hoogland
Tijd:             14.30 tot 16.00 uur

Woudenberg
Wanneer:     vrijdag 6 augustus, 3 september, 1 oktober
Waar:          Cultuurhuis Woudenberg, Dorpsstraat 40, Woudenberg
Tijd:             14.00 tot 15.30 uur
 
Baarn
Wanneer:      3 augustus, 7 september, 5 oktober
Waar:           Welzijnscentrum de Leuning Oranjestraat 8 Baarn
Tijd:             10:00 tot 11:30 uur

Bekijk hier alle inloopspreekuren van de OV-ambassadeurs.