/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Syntus Utrecht Ster abonnement

Reist u (bijna) dagelijks met de bus en/of trein (forenzen en scholieren)? Dan kan het Syntus Utrecht Ster abonnement geschikt zijn voor u.

Met het Syntus Utrecht Ster abonnement reist u met de bussen van Syntus en de bussen en trams van U-OV (Qbuzz) in de provincie Utrecht.

Het Syntus Utrecht Ster abonnement is in feite de vervanger van het Regio Vrij Provincie Utrecht abonnement van Connexxion. Overigens kunnen U-OV Ster-abonnementhouders van QBuzz ook reizen met de bussen van Syntus.

Goed om te weten is dat alle Regio Vrij Provincie Utrecht abonnementen van Connexxion geldig blijven wanneer de geldigheidsperiode doorloopt na 11 december 2016 tot in (geheel) 2017.
 

Ons aanbod

Onbeperkt reizen met de bussen van Syntus en de bussen en trams van U-OV binnen het geldigheidsgebied gedurende de geldigheid van het abonnement. U kiest een zogenaamde ‘centrumzone’ en vanuit deze zone kunt u in alle richtingen het aantal zones bereizen voor zover u sterren heeft aangeschaft in uw abonnement.

Bijvoorbeeld:
Een 2 sterren abonnement geeft de mogelijkheid om vanaf de centrumzone in alle richtingen 1 zone ver te reizen, met een 3 sterren-abonnement kunt u 2 zones wegreizen van uw centrumzone.

Voor wie

Een Sterabonnement is er voor iedereen die bijna dagelijks reist met bus en/of trein.

Tarief en verkrijgbaarheid

Het Syntus Utrecht Ster abonnement is:

  • Verkrijgbaar als maand- of jaarvariant
  • Verkrijgbaar als vol- en reductietarief. Reductie is van toepassing op de leeftijdsgroepen 4 5/m 18 en 65+.
  • Verkrijgbaar als 1 t/m 6 sterren abonnement.

 

Geldigheid

Het Syntus Utrecht Ster abonnement is geldig:

  • In de provincie Utrecht bij Syntus en Qbuzz (U-OV) en de sneltram van U-OV alsmede lijn 195 en 295 (Arriva en Syntus).

Aanvullende informatie

  • Het Syntus Utrecht Sterabonnement is uitsluitend te plaatsen op een persoonlijke OV chipkaart.
  • Met een Syntus Utrecht Sterabonnement dient u altijd in- en uit te checken met uw OV-chipkaart, omdat u anders geen geldig vervoerbewijs heeft en kans loopt op een boete.

Algemeen:

Voor de algemene voorwaarden van Sterabonnementen klikt u hier.
Sluiten De website van Syntus gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies.