/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Provincie Utrecht Dal Dagkaart

Ga je een dagje provincie Utrecht doen? Waar je ook naartoe wilt, Syntus Utrecht en U-OV brengen je graag. Wil je het meest praktische en gemakkelijke vervoersticket? Zet dan de Provincie Dal Dagkaart op je OV-chipkaart. Hiermee kun je op weekdagen na 09.00 uur en in het weekend de hele dag elke bus en tram van Syntus Utrecht en U-OV nemen.

Ons aanbod

Een dagkaart waarmee een hele dag vrij gereisd mag worden in de daluren met alle bussen van Syntus Utrecht (m.u.v. nachtbussen) en alle bussen en trams van U-OV in de provincie Utrecht. 

Voor wie

De Provincie Utrecht Dal Dagkaart is voor iedereen die een dag met de bussen van Syntus Utrecht en alle bussen en trams van U-OV in de provincie Utrecht wil reizen tijdens de daluren.

Tarief en verkrijgbaarheid

De Provincie Utrecht Dal Dagkaart is alleen verkrijgbaar als OV-chipkaart product. De Provincie Dal Dagkaart wordt verkocht  in onze webshop, bij de oplaadpunten van Syntus Utrecht en bij onze balie in de Syntus-servicewinkel op station Amersfoort.

Voor € 10,30 kan dan op maandag t/m vrijdag na 09.00 uur en in het weekend een gehele dag worden gereisd met bussen van Syntus Utrecht en alle bussen en trams van U-OV in de provincie Utrecht. 

Er is zowel een vol- als reductievariant. Reductie is van toepassing op de leeftijdsgroep 4 t/m 11 jaar.

Soort 2019
Provincie Utrecht Dal Dagkaart € 10,30
Provincie Utrecht Dal Dagkaart reductie € 8,25

Geldigheid

  • Deze dagkaart is geldig op maandag t/m vrijdag na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. 
  • Dit ticket is geldig op alle bussen van Syntus Utrecht, met uitzondering van de nachtbussen.
  • Dit ticket is geldig op alle bussen en trams van U-OV in de provincie Utrecht.