/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Nachtnet producten

Syntus Utrecht biedt een aantal nachtlijnen in de provincie Utrecht. De nachtlijn is een serviceproduct waarmee de reiziger, als de normale dienstregeling is gestopt, toch met het openbaar vervoer naar zijn bestemming kan komen. Vanuit het nachtleven in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam is het mogelijk om in de nacht van vrijdag op zaterdag én in de nacht van zaterdag op zondag, met de bus thuis te komen. Bekijk hier alle nachtlijnen.

Let op:
Reizen met de nachtlijnen van Syntus Utrecht kan met het Syntus Utrecht Nachtkaartje. Het betreft een ritkaartje waarbij geen overstap mogelijk is. Het kaartje is te koop in de bus bij de chauffeur en kan alleen per pin/creditcard worden betaald. Ook kan je een nachtnetkaartje kopen in de Syntus App. Vanaf 14 december 2018 is het ook mogelijk om met je OV-chipkaart te reizen in onze nachtbussen. Zorg ervoor dat je voldoende saldo op je kaart hebt staan. Let op: je betaalt hiervoor het nachtnet-tarief, zie Tarief en Verkrijgbaarheid.

Ons aanbod

Reizen met de nachtlijnen is uitsluitend mogelijk met een Nachtnet kaart of OV-chipkaart. Er zijn 3 verschillende tickets verkrijgbaar, zie Tarieven en Verkrijgbaarheid.

Voor wie

Het Syntus Nachtnet Ticket Utrecht is met name interessant voor recreatief gebruik. Mensen die een avondje uit gaan wordt een uitgebreide dienstregeling aangeboden.

Tarief en verkrijgbaarheid

Het Syntus Nachtnet Ticket Utrecht is verkrijgbaar als ticket in de bus of als product in de Syntus App. Let op: sinds 1 november 2018 kan er alleen nog per pin/creditcard bij de chauffeur worden betaald en wordt contant geld niet meer aangenomen. Het betreft een ritkaart, waarbij geen overstap mogelijk is. 

Bestel het Syntus Utrecht Nacht kaartje via de Syntus app (Play Store of App Store). Bestel je via de Syntus App dan reis je direct met je telefoon als vervoerbewijs.

Ook kan je reizen met je OV-chipkaart. Hierop geldt geen studentenkorting.
Wil je weten wat de prijs is tussen de haltes? Plan dan je reis in onze reisplanner en zie wat deze rit jou kost. 

 
Nachtnet 2019
Binnen de stad Amersfoort, Utrecht en naar Abcoude, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, De Bilt, De Meern, Hoogland, Leusden en Soest.  € 4,10
Naar Achthoven, Doorn, Driebergen, Driebergen-Zeist, Harmelen, Heeswijk, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Oudewater, Willeskop, Woerden**, Vinkeveen en Zeist. € 6,20
Naar Amerongen, Breukelen, Kamerik, Leersum, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis, Rhenen, Teckop, Wageningen, Wilnis, Woerden*** en Veenendaal. € 7,20
 ** Vanuit Utrecht
*** Vanuit Amsterdam

Geldigheid

Het Syntus Nachtnet Ticket Utrecht is geldig op de nachtlijnen van Syntus Utrecht. Het betreft een ritkaartje waarbij geen overstap mogelijk is.