/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Nachtnet producten

Syntus Utrecht biedt een aantal nachtlijnen in de provincie Utrecht. De nachtlijn is een serviceproduct waarmee de reiziger, als de normale dienstregeling is gestopt, toch met het openbaar vervoer naar zijn bestemming kan komen. Vanuit het nachtleven in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam is het mogelijk om in de nacht van vrijdag op zaterdag én in de nacht van zaterdag op zondag, met de bus thuis te komen. Bekijk hier alle nachtlijnen.

Let op:
Reizen met de nachtlijnen van Syntus Utrecht kan met het Syntus Utrecht Nachtkaartje.Het kaartje is te koop in de bus bij de chauffeur en kan alleen per pin/creditcard worden betaald. Ook kan je een nachtnetkaartje kopen in de Keolis App. Het is ook mogelijk om met je OV-chipkaart te reizen in onze nachtbussen. Zorg ervoor dat je voldoende saldo op je kaart hebt staan, want abonnementen zijn niet geldig in onze nachtbussen. Let op: je betaalt hiervoor het nachtnet-tarief, zie Tarief en Verkrijgbaarheid. 

Ons aanbod

Reizen met de nachtlijnen is uitsluitend mogelijk met een Nachtnet kaart of OV-chipkaart. Er zijn 3 verschillende tickets verkrijgbaar, zie Tarieven en Verkrijgbaarheid.

Voor wie

Het Syntus Nachtnet Ticket Utrecht is met name interessant voor recreatief gebruik. Mensen die een avondje uit gaan wordt een uitgebreide dienstregeling aangeboden.

Tarief en verkrijgbaarheid

Het Syntus Nachtnet Ticket Utrecht is verkrijgbaar als ticket in de bus of als product in de Keolis App. Dit kaartje is te koop bij de chauffeur met pin/creditcard. Betalen met contant geld is helaas niet mogelijk. 

Bestel het Syntus Utrecht Nacht kaartje via de Keolis App (Play Store of App Store). Bestel je via de Keolis App dan reis je direct met je telefoon als vervoerbewijs.

Ook kan je reizen met je OV-chipkaart. Hierop geldt geen studentenkorting.

 
Nachtnet Prijs 2022
Binnen de stad Amersfoort, Utrecht en naar Abcoude, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, De Bilt, De Meern, Hoogland, Leusden en Soest.  € 4,30
Naar Achthoven, Doorn, Driebergen, Driebergen-Zeist, Harmelen, Heeswijk, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Oudewater, Willeskop, Woerden**, Vinkeveen en Zeist. € 6,50
Naar Amerongen, Breukelen, Kamerik, Leersum, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis, Rhenen, Teckop, Wageningen, Wilnis, Woerden*** en Veenendaal. € 7,60
 ** Vanuit Utrecht
*** Vanuit Amsterdam

Geldigheid

Het Syntus Nachtnet Ticket Utrecht is geldig op de nachtlijnen van Syntus Utrecht. Overstappen op een andere nachtbus van Syntus Utrecht en U-OV mag op dezelfde dag van aankoop binnen de regio die op het ticket vermeld staat. Het appticket is niet geldig bij U-OV.