Ga eropuit!

Eindelijk is het er weer, dat heerlijke gevoel van lente. Even genieten van het voorjaarszonnetje. Dat geeft een energieboost. Fluitende vogels, volle terrasjes en alles staat in bloei. Tijd om in actie te komen, eropuit… de deur uit! Vier het voorjaar!
 
Waar wacht je nog op?
Het is tijd om het voorjaar te vieren en te beleven. Pak de bus naar een leuke bestemming en laat die lentekriebels maar komen. Maar waar ga jij naartoe? De stad in, een festivalletje pakken of naar een museum?

Met z’n tweeën voor de prijs van één

Heb je jouw voorjaarsuitje gekozen? Super. Dan is het nu alleen nog een kwestie van vervoer. En dat kan extra voordelig met de bus! Met de 2=1 actie reis je met z’n tweeën voor de prijs van één. Tijd om eropuit te gaan dus! Het voorjaar vieren! Vraag via de button hieronder je gratis meereisticket aan en profiteer van onze 2=1 actie.
https://allgobus.nl/getmedia/74010276-ee19-488e-9a21-d845ee2fc45d/actie-stempel-2-1.jpg?width=470&height=348&ext=.jpg

Actievoorwaarden

Deze actie is natuurlijk superleuk, maar hierbij horen ook verplichte actievoorwaarden. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.
 • Het gratis meereisticket is alleen online verkrijgbaar.
 • Eén gratis 2=1 ticket is alleen geldig in combinatie met een betalende reiziger. Je reist dus samen voor de prijs van één.
 • De actie is geldig van 1 t/m 31 mei 2019.
 • Het 2=1 ticket is geldig na 9:00 uur én in de weekenden en vakanties de hele dag in de bussen van Twents, Syntus Gelderland, Syntus Utrecht (incl. nachtbussen) en de Blauwnet trein tussen Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Het ticket is niet geldig op de buurtbussen, de Twents Flex bussen en de Syntus Flex bussen.
 • Het meereisticket is niet geldig op 5 mei 2019.
 • Het 2=1 ticket staat op naam en datum en is alleen door die persoon en op die datum geldig.
 • Je kunt het ticket vanaf je telefoon tonen, maar een uitgeprinte versie mag ook.
 • Er kan per e-mailadres maximaal 3 keer een 2=1 ticket worden aangevraagd.
 • Het gratis 2=1 ticket is niet te combineren met andere acties.
 • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden stad- en streekvervoer van toepassing.
 • Onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
 • Er is geen restitutie mogelijk van het gratis meereisticket.

Tips voor uitjes

Er is genoeg te doen in de provincie Utrecht. Ben je een beetje de weg kwijt? Geen zorgen! Hieronder wat tips ter inspiratie:

Eropuit met vrienden of familie

Vier het voorjaar gezellig met vrienden of familie. Geniet van livemuziek bij De Groenmarkt speelt buiten in Amersfoort, snuffel op één van de marktjes in Amersfoort en Baarn of draai rondjes in de draaimolen op de kermis in Soest.
 

Met vriendinnen op pad?

Lekker shoppen in Hoog Catharijne, kleine gerechtjes eten op een tapasboot in Utrecht of heerlijk kokkerellen bij een kookworkshop in Breukelen.
 

Naar een museum of theatervoorstelling?

Heb je zin om naar het theater of museum te gaan, dan zit je in de provincie Utrecht helemaal goed. Ontdek met je kleine spruit leuke binnenactiviteiten bij Fabriek Woerden, bewonder Paleis Soestdijk of rij mee op militaire voertuigen bij het Nationaal Militair Museum.
 

Naar een leuk evenement?

Het voorjaar staat bol van de leuke evenementen in en om Utrecht. Vier niet alleen het voorjaar, maar ook de vrijheid op Bevrijdingsfestival Utrecht of Amersfoort, ga met de voetjes van de vloer bij Central Park 2019 in Utrecht of word helemaal zen tijdens het Yoga Festival in een Amersfoorts klooster.