/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Netabonnement Maand of Jaar

Wil je met verschillende vervoerders en vervoermiddelen reizen? Dan is het Netabonnement Maand of Jaar een goede keuze voor jou. Hiermee kun je in heel Nederland onbeperkt en onbezorgd reizen met bus, tram, metro.

Ons aanbod

Met dit abonnement kun je onbeperkt reizen met bus, tram, metro en sommige treinlijnen in heel Nederland.

Voor wie

Dit abonnement is geschikt voor jou, als je (bijna) dagelijks reist met de bus, tram of metro van verschillende vervoersbedrijven.

Tarief en verkrijgbaarheid

Het Netabonnement is verkrijgbaar voor € 312,80 per maand of € 3.128,00 per jaar. Jongeren tussen 12 en 18 jaar en 65-plussers hebben recht op korting. Zij betalen € 206,45 per maand of € 2.064,50 per jaar.

Het Netabonnement Maand of Jaar kun je online aanschaffen in onze webshop of bij onze servicewinkel op het busstation Amersfoort.

Geldigheid

  • Dit vervoerbewijs is alleen geldig wanneer je in- en uitcheckt met je OV-chipkaart. Wanneer dit niet (correct) is gedaan, mag de controleur een boete opleggen.  
  • Het Netabonnement is geldig in alle stads- en streekbussen, trams en metro's en daar bovenop geldig op Qliners, Brabantliners, Interliner (Connexxion), Servicebussen (Qbuzz) en Parkshuttles (Connexxion).
  • Geldig in de meeste buurtbussen, behalve de buurtbussen zonder OV-chipkaartapparatuur, de Connexxion buurtbussen in de concessies Amstelland/Meerlanden, Zaanstreek.
  • Niet geldig in taxi-services, waterbussen, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer.
  • Niet geldig op nachtlijnen, behalve bij EBS, GVB en bij Connexxion in Amstelland/Meerlanden en Zaanstreek.
  • Bij vervoerder Veolia kun je met het N-Sterabonnement niet reizen met de trein of met de Fast Ferries.

Aanvullende informatie

Het Netabonnement kan uitsluitend op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen.
Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).