Syntus presenteert KeoBike

KeoBike is vernieuwend. Syntus start als eerste regionale vervoerder met KeoBike, een innovatief deelfietsconcept met in totaal 340 fietsen op 26 locaties. De fietsen worden geplaatst in opvallende carrousels in grote (dorps)kernen op de Veluwe en de provincie Utrecht. Met behulp van hun smartphone leggen reizigers met KeoBike gemakkelijk de ’first and last mile’ van hun reis af. Hierdoor bereiken zij hun uiteindelijke bestemming snel en eenvoudig nu duurzaamheid en bereikbaarheid steeds belangrijker worden. KeoBike is tot stand gekomen in samenwerking met de provincie Utrecht en sluit naadloos aan bij de mobiliteitsstrategie van onze aandeelhouder Keolis. Het totale fietsenbestand van Keolis komt hiermee op 17.240 fietsen.

KeoBike past bij de ontwikkeling in de samenleving. Want mensen veranderen in hun manier van leven, recreëren en werken. En ook in hun manier van reizen. Een reis is niet langer aan één modaliteit gebonden. Daarom introduceert Syntus nieuwe, flexibele vormen van mobiliteit.

KeoBike is innovatief. We rijden met robuuste design fietsen van Union, voor het intelligente slot van Mobilock is geen fietssleutel nodig en de unieke carrousels waar de fietsen eenvoudig in worden geparkeerd, zijn een vernieuwende verschijning in het landschap.
 

Let’s KeoBike

Wil jij deelnemen aan de eerste gebruikersgroep van de bètaversie van KeoBike? Jouw feedback helpt ons bij het optimaliseren van deze service.

Tof? Schrijf je dan in via de button hiernaast!
 
Sluiten De website van Syntus gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies.