Probeeractie: reis 5 dagen gratis met lijn M1 en M2

31-7-2018
Sinds afgelopen december is Mijdrecht nog beter bereikbaar geworden dankzij de nieuwe buslijn: de M2. Lijn M2 vervoert elke werkdag reizigers van het centrum van Mijdrecht naar het industrieterrein in Wilnis, de nieuwbouwwijk de Maricken en andersom. Daarnaast sluit deze bus aan op de bussen van en naar Amsterdam Bijlmer ArenA, Uithoorn, Woerden en Breukelen. Wel zo makkelijk! De nieuwe lijn vormt een prima aanvulling op de reeds bestaande lijn M1, die het centrum van Mijdrecht doorkruist.  

In de periode van 1 augustus t/m 7 september mag iedereen lijn M1 en M2 gedurende vijf dagen gratis uitproberen. Actietickets kunnen vanaf 1 augustus via de app van Syntus worden verkregen. D.m.v. de actiecode “m1m2” ontvangt men 100% korting op het actie M1/M2-ticket. Per persoon kan er maximaal 5 keer gebruikt worden gemaakt van deze actiecode. Je ontvangt het dagticket in de app, welke na activatie tijdens de actieperiode gebruikt kan worden.

Lijn M1 rijdt ieder half uur op maandag tot en met vrijdag van 6:00 uur tot 21:00 uur. Lijn M2 rijdt op dezelfde dagen van 6:30 uur tot 20:00 uur.

Ga naar de actiepagina voor meer info: syntusutrecht.nl/m1m2