Koningsnacht 2018 vieren? Wij brengen je thuis!

25-4-2018

Koningsnacht Utrecht

Tijdens Koningsnacht, in de nacht van 26 op 27 april, brengen Syntus Utrecht en U-OV je thuis met het Koningsnachtnet. Diverse buslijnen verbinden Utrecht CS met tal van wijken in de stad en plaatsen in de regio. Bekijk daarvoor onderstaande plattegrond.
 

Tarieven Koningsnachtnet Utrecht

Tijdens Koningsnacht in Utrecht kan je alleen reizen met de speciale kaartjes voor deze buslijnen. Deze kaartjes kun je op de dag zelf aanschaffen bij de verkoopkraam in de hal van Utrecht CS. Hier kan je in de avond en nacht van 26 op 27 april tussen 20.00 - 03.45 uur een kaartje halen. Dit Koningsnacht-kaartje kost € 6,- en is geldig op 1 enkele rit. Het kaartje voor de Syntus Utrecht-nachtlijnen N50, N02, N07 en N20 kun je ook vooraf al kopen in de Syntus app. Dit kaartje is € 1 goedkoper dan het kaartje dat je bij de kraam kunt kopen. En je hoeft dan niet in de rij te wachten, wel zo makkelijk!
Op dit nachtnet zijn de reguliere vervoerbewijzen niet geldig. Ook kun je geen gebruik maken van de OV-chipkaart. Let op! Dit nachtnet wijkt af van ons normale nachtnet! Plan hier je reis. 
 
Bekijk hier de dienstregeling van U-OV tijdens Koningsnacht: Koningsnacht-pagina op u-ov.nl.

Koningsnacht Amersfoort

Tijdens Koningsnacht rijden we ook met nachtbussen van Station Amersfoort naar Station Vathorst, Leusden, Soest, Baarn en Bunschoten-Spakenburg. Deze nachtbussen rijden een dienstregeling zoals ze deze ook rijden van vrijdag op zaterdag:

N03: Station Amersfoort - Amersfoort Vathorst
N17: Station Amersfoort - Leusden
N70: Station Amersfoort - Soest - Baarn
N76: Station Amersfoort - Bunschoten-Spakenburg 

Plan hier je reis.

Tarieven Koningsnachtnet Amersfoort

Een kaartje voor de nachtlijn N03, N17, N70 en N76 kost € 4,-. Dit kaartje kan je van te voren kopen in de Syntus App of in de bus bij de chauffeur. In onze nachtbussen kan je niet reizen met OV-chipkaart. 
Sluiten De website(s) van Keolis Nederland (voorheen Syntus) gebruiken bij bepaalde functionaliteiten cookies.