Werkzaamheden Utrecht Science Park

10-6-2021

De provincie Utrecht gaat van 26 juni tot en met 22 augustus onderhoud uitvoeren aan de bus- en trambaan op het Utrecht Science Park. De asfaltlaag en de constructie waar het tramspoor in is gebouwd, wordt op dit gedeelte van de tramlijn vervangen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de provincie Utrecht, die de tramlijn beheerd en onderhoudt. Om hinder beperkt te houden, wordt alleen overdag gewerkt tussen 7.00 - 23.00 uur. Bedrijven en instellingen op het Utrecht Science Park blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. 
Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden.

Gevolgen voor het OV
Vanwege de bouwwerkzaamheden zullen de USP-lijndiensten van Syntus Utrecht en U-OV omgeleid worden en komen er een aantal tijdelijke haltes op de route. Door de routewijziging rijden de USP-lijndiensten 202, 203, 272, 298 en 299 van Syntus Utrecht ook met een aangepaste dienstregeling rijden.

  • Dienstregeling van lijn 202 Amersfoort - USP - Vianen.
  • Dienstregeling van lijn 203 Amersfoort - Utrecht Rijnsweerd Noord.
  • Dienstregeling van lijn 272 Baarn - Utrecht Rijnsweerd Noord.
  • Dienstregeling van lijn 298 Woudenberg - Utrecht Rijnsweerd Noord.
  • Dienstregeling van lijn 299 Leusden - Utrecht Rijnsweerd Noord.
Meer weten over de gevolgen bij U-OV klik hier


Voetgangers en fietsers
Tijdens de werkzaamheden zullen ook een aantal oversteekplaatsen voor fietsers en voetgangers tijdelijk worden afgesloten. Weggebruikers worden door verkeersregelaars verwezen naar de dichtsbijzijnde oversteekplaats. 


Wees voorbereid en plan voor vertrek je reis via onze Reisplanner.