Werkzaamheden N228 Gouda - Oudewater - (Update 4 november)

4-11-2021

Werkzaamheden aan de N228
Vanaf eind juli zijn er werkzaamheden op de N228 tussen Gouda en Utrecht, dit heeft invloed op de dienstregeling van lijn 107. Meer informatie over de werkzaamheden klik hier

Werkzaamheden tussen Oudewater en Gouda
Door de werkzaamheden is het t/m 6 november niet mogelijk om met lijn 107 via de gebruikelijke route door Oudewater en Haastrecht te rijden. Lijn 107 zal daarom tijdens deze periode via Willeskop, de Hoenkoopse Buurt, Haastrecht naar Gouda en omgekeerd rijden. 

Door deze routewijziging zijn de volgende haltes vervallen: Oudewater Molenwal, Oudewater Tramweg, Haastrecht De Draak, Haastrecht Huis te Rozendaal en Haastrecht Hekendorp Veer.

Vanaf maandag 18 oktober kan er bij de bestaande halte Molenwal in Oudewater opgestapt worden en vervalt de tijdelijke halte aan De Meent nabij de Hoenkoopse Buurtweg.

LET OP! Op donderdag 4 november is de Hoenkoopserijweg/N228 afgesloten voor verkeer. Hierdoor rijdt lijn 107 tussen Oudewater en Gouda via de A12. Tussen Haastrecht Centrum en Gouda rijdt een pendeldienst.  Klik hier voor de vertrektijden van de pendeldienst.