Werkzaamheden N228 Gouda - Oudewater

21-7-2021
/getattachment/Nieuws/Werkzaamheden-N228-Gouda-Oudewater/haastrecht2.jpg?lang=nl-nl&width=1407&height=706&ext=.jpg

Werkzaamheden aan de N228 rondom Haastrecht
Vanaf eind juli zijn er werkzaamheden op de N228 tussen Gouda en Utrecht, dit heeft invloed op de dienstregeling van lijn 107. De werkzaamheden tussen Oudewater en Gouda kent vijf periodes. Na 23 oktober zijn de werkzaamheden volgens planning afgerond.

  • Voor een overzicht van de werkzaamheden en de verschillende periodes klik hier
  • Voor een overzicht van de gewijzigde busroutes klik hier


Werkzaamheden tussen Oudewater en Gouda
Van 28 juni t/m 17 juli is het niet mogelijk om met lijn 107 tussen Oudewater en Gouda te rijden. Tijdens deze werkzaamheden wordt met lijn 107 van Oudewater via Tappersheul, Papekop en de A12 naar Gouda gereden. Haastrecht en Hekendorp zijn te bereiken met de regiotaxi en tussen 30 augustus en 19 september met een pendelbus.

Werkzaamheden tussen Montfoort en De Meern
Op 28 juni starten de werkzaamheden tussen Montfoort en De Meern en deze gaan duren tot en met 28 augustus. Waardoor lijn 107 gebruik dient te maken van de omleidingsroute en een aantal halte in Montfoort vervallen. De lijnen 5 en 504 blijven deze haltes wel aandoen.

Pendeldienst tussen Het Eng - Keizerrijk
Reizigers uit Montfoort kunnen gebruik maken van een pendeldienst. Deze rijdt vanaf 23 juli op maandag t/m zaterdag tussen de haltes Montfoort Het Eng en Montfoort Keizerrijk. Nabij de halte Het Eng geeft de pendeldienst aansluiting op de lijn 107 richting Gouda of Utrecht.

  • Voor de dienstregeling van de pendeldienst klik hier.
  • Voor de looproute naar de vertrekhalte van lijn 107 richting Gouda of Utrecht Klik hier

Openbaar vervoer tussen Heeswijk Snel en De Meern Reijerscop.
Op dit gedeelte van het traject is geen Openbaar Vervoer. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de regiotaxi. Bel 088-0025400 om een rit te reserveren of kijk op de website www.regiotaxiutrecht.nl