Vanaf 15 december SyntusFlex ook overdag in Woerden

11-12-2019

Extra haltes in Waterrijk, Snel en PolanenWoerden

Vanaf 15 december kunnen reizigers ook overdag met SyntusFlex binnen Woerden en Linschoten reizen. Ook zijn er extra haltes in Waterrijk, Snel en Polanen. Met de uitbreiding van SyntusFlex biedt SyntusUtrecht reizigers een alternatief voor de beperkte stadsdienst in Woerden. SyntusFlex rijdt van maandag t/m zondag van 8:30 tot 24:00 uur tussen de SyntusFlex haltes. Ongeboekt instappen op het station is vanaf dat moment niet meer mogelijk. Iedere rit moet vooraf geboekt worden.

SyntusFlex rijdt niet volgens een vaste route of dienstregeling. De route wordt bepaald op basis van de bestelde ritten door reizigers. Het boeken van een rit kan via app SyntusFlexonline op www.syntusutrecht.nl/flex of via telefoonnummer 088 – 033 1402. Telefonisch een rit bestellen kan van maandag t/m zondag van 7.00 tot 0:00 uur. De SyntusFlex app is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.

Een rit met SyntusFlex kost €1,50 per persoon. Betalen kan met de pinpas en vanaf 15 december ook met de OV-chipkaart bij de chauffeur. Maar vooraf een kaartje kopen bij een van de verkooppunten kan ook.
Klik hier voor meer informatie of boeken.
Vanaf 15 december SyntusFlex ook overdag in Woerden