Vanaf 10 december een nieuwe dienstregeling van Syntus Utrecht

16-11-2017
Op zondag 10 december gaat de nieuwe dienstregeling van Syntus Utrecht in voor het openbaar vervoer in de provincie Utrecht. Vorig jaar verliep de start van Syntus Utrecht niet geheel vlekkeloos. Momenteel zien we dat het OV in de provincie in rustiger vaarwater is beland. Per 10 december is de dienstregeling op een groot aantal lijnen geoptimaliseerd en zijn de rijtijden verbeterd.
 
Deze nieuwe dienstregeling is tot stand gekomen op basis van analyses van de huidige dienstregeling, samen met de betrokken partijen provincie, gemeenten en ROCOV, én tips en feedback van reizigers en chauffeurs. Dit alles met als doel een logische reis voor de reizigers. Zo realiseren wij met het beschikbare budget de best mogelijke dienstregeling.
 
Dat we ieder jaar beter OV willen, begint met betrouwbare vertrektijden en punctuele bussen. We zorgen ervoor dat de chauffeur met ingang van de nieuwe dienstregeling op veel momenten en op veel lijnen meer tijd krijgt om zijn of haar rit te rijden. Dat zal direct effect hebben op de betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Elke dag zetten de medewerkers van Syntus Utrecht zich in voor het verder verbeteren van onze service, voorzieningen en producten. Want daar rekent de reiziger op!
 
Syntus verzorgt het busvervoer in de provincie Utrecht in opdracht van de Provincie Utrecht. De nieuwe folders en lijnennetkaarten zijn beschikbaar op www.syntusutrecht.nl/dienstregeling. Ook zijn de lijnen en dienstregeling via de handige interactieve reisplanner en lijnenapplicatie te bekijken. Hiermee krijgen reizigers een visueel, begrijpelijk en actueel overzicht van hun reismogelijkheden. Daarnaast worden reizigers geattendeerd op de nieuwe dienstregeling via de beeldschermen in de bussen, via social media en de dynamische borden bij diverse haltes.
 
In de bijlage een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in de provincie Utrecht. Alle aanpassingen zijn gepubliceerd op www.syntusutrecht.nl/dienstregeling
 
Vanaf 10 december een nieuwe dienstregeling van Syntus Utrecht