Update aangepaste dienstregeling

13-1-2021
Op 2 februaru heeft de overheid aangekonding dat de huidige lockdown wordt verlengd t/m 2 maart. Dat betekent dat we de nieuwe dienstregeling die op 3 januari is ingegaan voortzetten. Let op dat daarbij i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen nog steeds de volgende aanpassingen gelden:
  • Nachtlijnen rijden niet (lijn N2 t/m N76)
  • Scholierenlijnen* rijden niet (lijn 603 t/m 695). Mochten de scholen eerder open gaan, kijken we of we de scholierenlijnen ook weer eerder kunnen laten rijden. 
  • De buurtbussen worden tot op heden niet ingezet, omdat deze kleine bussen nog niet Coronaproof ingericht kunnen worden. Om aan reizigers op (delen van) deze lijnen toch openbaar vervoer aan te bieden, wordt op meerdere buurtbuslijnen een vervangende dienstregeling met grote bussen gereden. Het kan zijn dat routes en vertrektijden wijzigen. Bekijk deze afbeelding om te zien hoe en waar deze grotere bussen op de buurtbuslijnen precies worden ingezet. Alle ritten die rijden zijn verwerkt in de reisplanner. Plan je reis voor vertrek daarom altijd via onze reisplanner of 9292.nl voor de juiste vertrektijden en een actueel reisadvies. De route van lijn 526 kan niet met een grotere bus worden gereden. Reizigers kunnen daarom op een groot deel van de route gebruik maken van SyntusFlex. Lees hier meer over SyntusFlex
  • In de dienstregeling van lijn 295 Rotterdam-Utrecht CS is een extra vroege rit toegevoegd van Schoonhoven West (vertrek 5.20 uur) naar Utrecht CS (aankomst 6.12 uur). Deze vroege rit was helaas niet opgenomen in de dienstregeling zodat deze rit ook niet vermeld staat in de lijnfolder en ook niet getoond wordt in de reisplanners. Kijk hier voor de vertrektijden van de extra rit die sinds maandag 4 januari rijdt tussen Schoonhoven West en Utrecht CS. Sinds 17 januari staat deze rit wel in de reisplanners.

* Scholierenlijn 682 en 683 rijden i.o.m. de scholen wel i.v.m. praktijklessen en examens. Deze ritten staan niet in de reisplanners. 

Deze aangepaste dienstregeling duurt t/m 2 maart. ​Met welke dienstregeling Syntus Utrecht vanaf 3 maart verder rijdt is afhankelijk van de coronamaatregelen vanuit de de overheid. Zodra hier meer over bekend is, lees je dat op deze pagina. 

De Servicewinkel van Syntus Utrecht op op het busstation in Amersfoort is gesloten vanaf t/m 2 maart 2021. De Servicewinkel valt onder de niet- essentiële winkels en moet daarom sluiten.

De overheid heeft op 12 december iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Dit is tijdens de laatste persconferentie herhaald. Dit betekent dat deze oproep ook geldt voor het OV: reis alleen als het noodzakelijk is. Bekijk hier de huidige coronamaatregelen.