Syntus verrast reiziger met luxe vouwfiets

5-7-2017
/getmedia/3bec0f6e-6a3a-41b6-99b1-9a9aa65ba26a/vouwfiets-01.jpg?width=3558&height=2384&ext=.jpg
Syntus maakt reiziger Rianne Koetsier blij met een luxe vouwfiets. Zij heeft de vouwfiets gewonnen door deelname aan een winactie op de website van Syntus Utrecht.  
 
Syntus, inmiddels al een half jaar vervoerder in de provincie Utrecht, wil meer inzicht krijgen in de wensen van reizigers. Dit met als doel de reis zo comfortabel mogelijk te maken, één van de speerpunten in de dienstverlening van de mobiliteitsaanbieder. Daarom heeft Syntus reizigers aan het stuur gezet door middel van een enquête. In deze enquête werd reizigers gevraagd naar wat zij belangrijk vinden in het reizen met het OV. Als dank voor het invullen van de enquête was er een vouwfiets t.w.v. € 500,- te winnen. Deze vouwfiets is aan de gelukkige winnaar Rianne Koetsier overhandigd.
 
Meer dan 1300 reizigers hebben de vragenlijst ingevuld. Uit het onderzoek is een lijst gekomen met punten waar reizigers belang aan hechten. De top drie items die voor reizigers van belang zijn: eenvoudig een reis plannen, comfortabel zitten en gratis WiFi in de bussen. De resultaten van het onderzoek zijn gebruikt om de dienstverlening verder te verbeteren. Zo is de reisplanner van Syntus uitgebreid met abonnementsadvies en interessante locaties. Op de drukke spitslijnen worden sinds juni extra lange bussen ingezet die voor meer comfort moeten gaan zorgen. Ook beschikt het merendeel van de bussen die nu rijden over WiFi en oplaadpunten voor mobiele apparatuur.