Rituitval door tekort aan buschauffeurs

7-6-2022
Net als veel andere sectoren heeft de vervoerssector te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Door corona zijn operaties uitgesteld en worden deze nu weer ingehaald. Daarnaast gaan veel buschauffeurs met pensioen. Hierdoor zijn er niet voldoende buschauffeurs beschikbaar om de huidige dienstregeling te rijden. We doen er alles aan om de overlast voor reizigers te beperken. Maar we kunnen helaas niet voorkomen dat er de komende weken toch ritten komen te vervallen. We adviseren reizigers voor vertrek hun reis te plannen met een reisplanner voor actuele reisinformatie.

Vanaf 10 juli rijden we een aangepaste, tijdelijke, zomerdienstregeling. Hierdoor kunnen we weer een betrouwbare dienstregeling aanbieden. Meer informatie over deze dienstregeling volgt later deze maand.

Ondertussen leiden we eigen personeel (denk hierbij aan kantoorpersoneel) op tot buschauffeurs en hebben we campagnes lopen om nieuwe buschauffeurs op te werven en op te leiden. Klik hier voor meer informatie over de vacatures en opleidingsmogelijkheden.
 
Rituitval door tekort aan buschauffeurs