Pilot SyntusFlex ook in Mijdrecht

11-12-2019
Vanaf maandag 16 december start Syntus Utrecht (onderdeel van Keolis Nederland) met SyntusFlex in Mijdrecht, Waverveen en Wilnis. Reizigers kunnen van maandag tot en met vrijdag van 6:00 uur tot 21:00 uur gebruik maken van de flexibele vervoersservice, mits zij een rit geboekt hebben. Dit kan vanaf zondag 15 december via de app SyntusFlex, online op www.syntusutrecht.nl/flex of via telefoonnummer 088 – 033 1402. De flexibele vervoersservice komt in plaats van de lijnen M1 en M2.
 
SyntusFlex rijdt niet volgens een vaste route of dienstregeling. De route wordt bepaald op basis van de bestelde ritten door reizigers. SyntusFlex rijdt van maandag tot en met vrijdag van 6:00 uur tot 21:00 uur. De bussen van SyntusFlex zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor acht personen. Voor de introductieprijs van maar €1,50 per rit kunnen reizigers in Mijdrecht, Waverveen en Wilnis vanaf maandag 16 december snel en voordelig reizen tussen de 46 SyntusFlex-haltes. Betalen kan met de pinpas of OV-chipkaart bij de chauffeur. Maar vooraf een kaartje kopen bij een van de verkooppunten kan ook.
 
Voor iedereen toegankelijk
Cornelis Uijl (regio directeur Keolis): “SyntusFlex werkt heel eenvoudig. Reizigers boeken via de app of website heel eenvoudig een rit. Je kiest een vertrek- en aankomsthalte, een datum en vertrek- of aankomsttijd, je geeft het aantal reizigers in en je bestelt je rit! Reizigers die niet over een smartphone of internet beschikken kunnen een rit boeken via onze reserveringslijn. SyntusFlex is tenslotte voor iedereen.”

Een rit bestellen
Vanaf maandag 16 december kunnen reizigers reizen met SyntusFlex. Men moet wel eerst een rit boeken via de app SyntusFlexde website www.syntusutrecht.nl/flex of via telefoonnummer 088 – 033 1402. Telefonisch een rit bestellen kan van maandag tot en met zondag van 7.00 tot 0:00 uur. De SyntusFlex app is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.

Klik hier voor meer informatie of boeken.
Pilot SyntusFlex ook in Mijdrecht