Nieuwe aangepaste coronadienstregeling per 14 april

10-4-2020

Vanaf 14 april past Keolis haar dienstregeling in de provincie Utrecht opnieuw aan. Tot nu toe hebben we gereden met een bestaande dienstregeling. Omdat de landelijke maatregelen langer aanhouden, zijn we de afgelopen periode hard bezig geweest met het opstellen van een geheel nieuwe coronadienstregeling. Deze dienstregeling past beter bij de huidige situatie. De ritten zijn beter verspreid over de hele dag en er wordt rekening gehouden met belangrijke bestemmingen in het reisgebied. Zo rijden er richting de ziekenhuizen extra bussen, zodat reizigers ook tijdens de spitstijden voldoende afstand van elkaar kunnen houden.
 
De meeste reizigers die nu gebruik maken van ons OV zijn hiervan afhankelijk, bijvoorbeeld omdat ze naar hun werk moeten in de zorg. Het in stand houden van het OV is dan ook van grote waarde. Daarom proberen wij onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te blijven. Reizigers wordt gevraagd alleen met het OV te reizen als dat echt nodig is. 
 
Alle informatie over de dienstregeling die vanaf 14 april geldt, vind je op deze pagina. Houd rekening met gewijzigde vertrektijden en andere frequenties. Plan je reis (liefst maximaal 1 uur) van tevoren via onze reisplanner of 9292.nl

Nieuwe aangepaste coronadienstregeling per 14 april