Koningsnacht Utrecht 2022 vieren? Wij brengen je thuis!

21-4-2022
Tijdens Koningsnacht, in de nacht van 26 op 27 april, brengen Syntus Utrecht en U-OV je thuis met het Koningsnachtnet. Diverse buslijnen verbinden Utrecht CS met een tal van plaatsen in de regio. Bekijk daarvoor onderstaande plattegrond.
 

Lijn N7 - De Meern Oost, Achthoven, Heeswijk, Montfoort, Willeskop, Oudewater
Lijn N8 - Zeist, Driebergen-Zeist, Veenendaal, Rhenen, Wageningen
Lijn N20 - Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht
Lijn N50 -  Driebergen-Zeist, Doorn, Leersum, Amerongen

Onze nachtbussen in Amersfoort en Amsterdam en liijn N2 rijden dit jaar niet met Koningsnacht i.v.m. een tekort aan chauffeurs. Reizigers naar Woerden kunnen met de nachttrein van de NS reizen. 

Plan je reis in onze reisplanner

Bekijk hier de dienstregeling van U-OV tijdens Koningsnacht.

De grijze/zwarte lijnen op onderstaande kaart worden gereden door Syntus Utrecht. De gekleurde lijnen rijdt U-OV. 

Tarieven Koningsnachtnet Utrecht

De laatste reguliere bussen vertrekken rond 01:00 vanaf station Utrecht.

Vanaf 1:30 uur worden extra Koningsnacht-bussen ingezet. Hiervoor geldt een speciaal Koningsnachttarief. Gebruik voor je reis met onze bussen je OV-chipkaart. Afhankelijk van je bestemming betaal je met je OV-chipkaart € 6,50 of € 7,60. Let op: abonnementen en het studentenreisproduct zijn niet geldig op de nachtlijnen. Zorg daarom dat er voldoende saldo op je kaart staat.

Heb je geen OV-chipkaart? Geen probleem! Het is ook mogelijk om van te voren een kaartje het Koningsnachtkaartje in de Keolis/Syntus app te kopen voor € 7,60. De normale nachtnettickets zijn deze avond niet geldig op de Koningsnachtlijnen.