Koningsnacht 2019 vieren? Wij brengen je thuis.

15-4-2019

Koningsnacht Utrecht

Tijdens Koningsnacht, in de nacht van 26 op 27 april, brengen Syntus Utrecht en U-OV je thuis met het Koningsnachtnet. Diverse buslijnen verbinden Utrecht CS met tal van wijken in de stad en plaatsen in de regio. Bekijk daarvoor onderstaande plattegrond.
 

Tarieven Koningsnachtnet Utrecht

Vanaf dit jaar kun je gebruik maken van je OV-chipkaart in het Koningsnachtnet. Zowel in de Syntus Utrecht bussen als van U-OV. Afhankelijk van je bestemming betaal je met je OV-chipkaart € 4,10, € 6,20 of € 7,20.
Let op: abonnementen en het studentenreisproduct zijn niet geldig op de nachtlijnen. Zorg daarom dat er voldoende saldo op je kaart staat.

Heb je geen OV-chipkaart? Geen probleem! Het is ook mogelijk om voor € 7,20 een los kaartje te kopen bij de pop-up verkoopkraam. Dit kan op de dag zelf op 26 april vanaf 21:30 uur. Het verkooppunt vind je in de hal van Utrecht CS (aan de Jaarbeurskant van de hal, nabij haltes C en D). Hier kun je alleen pinnen. Of koop het speciale Koningsnachtticket in de Keolis/Syntus app. De normale nachtnettickets zijn deze avond niet geldig op deze 5 nachtlijnen!

Lijn N2 - Harmelen, Woerden
Lijn N7 - Achthoven, Heeswijk, Montfoort, Willeskop, Oudewater
Lijn N8 - Driebergen, Veenendaal, Rhenen, Wageningen
Lijn N20 - Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht
Lijn N50 - Driebergen, Doorn, Leersum, Amerongen

Vanaf 18 april vind je deze dienstregeling ook terug in de reisplanner

Bekijk hier de dienstregeling van U-OV tijdens Koningsnacht: Koningsnacht-pagina op u-ov.nl.

Koningsnacht Amersfoort

Tijdens Koningsnacht rijden we ook met nachtbussen van Station Amersfoort naar Station Vathorst, Leusden, Soest, Baarn en Bunschoten-Spakenburg. Deze nachtbussen rijden een dienstregeling zoals ze deze ook rijden van vrijdag op zaterdag:

N03: Station Amersfoort - Amersfoort Vathorst
N17: Station Amersfoort - Leusden
N70: Station Amersfoort - Soest - Baarn
N76: Station Amersfoort - Bunschoten-Spakenburg 

Plan hier je reis.

Tarieven Koningsnachtnet Amersfoort

Een kaartje voor de nachtlijn N3, N17, N70 en N76 kost € 4,10. Dit kaartje kan je van te voren kopen in de Syntus App of in de bus bij de chauffeur. Ook kan je reizen met je OV-chipkaart.
Let op: abonnementen en het studentenreisproduct zijn niet geldig op de nachtlijnen. Zorg daarom dat er voldoende saldo op je kaart staat.

Koningsnacht Amsterdam

Ga je stappen in Amsterdam? Pak dan onze nachtbus N26 vanaf Amsterdam Leidseplein naar Woerden. 
Afhankelijk van je bestemming betaal je met je OV-chipkaart € 4,10 (Abcoude), € 6,20 (Vinkeveen, Mijdrecht) of € 7,20 (Wilnis, Teckop, Kamerik, Woerden). Dit kaartje kan je van te voren kopen in de Syntus App of in de bus bij de chauffeur. Ook kan je reizen met je OV-chipkaart.
Let op: abonnementen en het studentenreisproduct zijn niet geldig op de nachtlijnen. Zorg daarom dat er voldoende saldo op je kaart staat.