Gratis meereisticket voor ons vernieuwde nachtnet

14-12-2018
Het nachtnet van Syntus Utrecht is vernieuwd. Vannacht vertrekken de nachtbussen dan ook voor het eerst volgens de nieuwe dienstregeling. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk in de nachtbussen te betalen met de OV-chipkaart. Reizigers kunnen het vernieuwde nachtnet van Syntus Utrecht extra voordelig uitproberen door middel van een gratis meereisticket.

“We hebben samen met vervoerder U-OV het nachtnet aangepast, waardoor er op meer plaatsen én meer momenten in de provincie Utrecht nachtbussen gaan rijden”, aldus Sharon Bolhuis, marketeer van Syntus Utrecht. Zo rijden de Syntus Utrecht-nachtlijnen vanuit Utrecht (lijn N2, N7, N20) een vernieuwde route, waardoor de Utrechtse buurten Oog van Al, Langerak, Kanaleneiland, Tuindorp, Overvecht en Zuilen bediend worden. Daarnaast verbindt de nieuwe lijn N8 (deze vervangt de oude N81) Rhenen en Wageningen aan Utrecht, zodat bewoners uit deze plaatsen in het weekend ook ’s nachts thuis kunnen komen. Tot slot is gezorgd dat alle nachtlijnen van Syntus Utrecht zowel in de nacht van vrijdag op zaterdag als ook in de nacht van zaterdag op zondag gaan rijden. Dit zorgt ervoor dat de bewoners van Mijdrecht, Wilnis en Woerden ook in de nacht van vrijdag op zaterdag met de N26 vanuit Amsterdam naar huis kunnen reizen. 

“Om te zorgen dat reizigers het vernieuwde nachtnet extra voordelig kunnen uitproberen, bieden we een gratis meereisticket aan”, alsdus Bolhuis. “Zo kan in de actieperiode van 14 december tot en met 27 januari met z’n tweeën voor de prijs van één reizen met onze nachtbussen.”

Op syntusutrecht.nl/nachtnetactie is alle informatie te vinden over de 2=1 actie en de actievoorwaarden.