Dienstregeling vanaf 16 januari

12-1-2022
Vanaf zondag 16 januari rijden alle lijnen van Syntus Utrecht weer volgens de (kerst)vakantiedienstregeling. Wij hebben hiertoe moeten besluiten omdat er momenteel veel chauffeurs thuis zitten als gevolg van corona of omdat zij verplicht in quarantaine moeten. Om toch een betrouwbare dienstregeling te kunnen leveren zijn wij daarom genoodzaakt de vakantiedienstregeling te rijden.
 
Omdat een groot deel van de scholen wel weer geopend is rijden wij alle scholierenlijnen wél normaal. Het gaat dan om de volgende lijnen:
  • lijn 10 (Amersfoort Station naar Hoornbeeck/Van Lodenstein)
  • lijn 603 (Eemdijk-Nijkerk Corlaer College)
  • lijn 680 (Rhenen-Amersfoort Hoornbeeck/Van Lodenstein)
  • lijn 682 (Houten-Utrecht-Amersfoort Hoornbeeck/Van Lodenstein)
  • lijn 683 (Veenendaal-Hoevelaken Hoornbeeck/Van Lodenstein)
  • lijn 695 (Wijk bij Duurstede-Maarsbergen).
 
Voor lijn 295 (Rotterdam-Utrecht) geldt een aangepaste dienstregeling. Deze lijn rijden wij samen met Arriva. Arriva blijft de normale dienstregeling rijden. In de praktijk betekent dit dat op sommige momenten twee bussen achter elkaar zullen rijden of kort na elkaar. Dat is wellicht overbodig maar op deze korte termijn is dit niet aan te passen. Wij hopen op begrip hiervoor.

Let op! De ritten van 8.23u, 11.24u en 14.09u vanuit Rotterdam Capelsebrug en de ritten van 9.50u en 12.50u vanuit Utrecht CS Jaarbeurszijde worden niet getoond in de reisinformatie maar wel gereden door lijn 295. 
 
Voor een actueel overzicht vragen wij je om kort voor vertrek de reisplanner te raadplegen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 
Als er iets wijzigt zullen wij dit melden. Houd dus ook deze website in de gaten.