Dienstregeling vanaf 16 januari

12-1-2022
Vanaf zondag 16 januari rijden alle lijnen van Syntus Utrecht weer volgens de (kerst)vakantiedienstregeling. Wij hebben hiertoe moeten besluiten omdat er momenteel veel chauffeurs thuis zitten als gevolg van corona of omdat zij verplicht in quarantaine moeten. Om toch een betrouwbare dienstregeling te kunnen leveren zijn wij daarom genoodzaakt de vakantiedienstregeling te rijden.
 
Omdat een groot deel van de scholen wel weer geopend is rijden wij alle scholierenlijnen wél normaal. Het gaat dan om de volgende lijnen:
  • lijn 10 (Amersfoort Station naar Hoornbeeck/Van Lodenstein)
  • lijn 603 (Eemdijk-Nijkerk Corlaer College)
  • lijn 680 (Rhenen-Amersfoort Hoornbeeck/Van Lodenstein)
  • lijn 682 (Houten-Utrecht-Amersfoort Hoornbeeck/Van Lodenstein)
  • lijn 683 (Veenendaal-Hoevelaken Hoornbeeck/Van Lodenstein)
  • lijn 695 (Wijk bij Duurstede-Maarsbergen).
 
Voor lijn 295 (Rotterdam-Utrecht) geldt een aangepaste dienstregeling. Deze lijn rijden wij samen met Arriva. Arriva blijft de normale dienstregeling rijden. In de praktijk betekent dit dat op sommige momenten twee bussen achter elkaar zullen rijden of kort na elkaar. Dat is wellicht overbodig maar op deze korte termijn is dit niet aan te passen. Wij hopen op begrip hiervoor.
 
Wij houden de dienstregeling nauwgezet in de gaten en bekijken doorlopend of het nodig is om deze aan te passen.
 
Alle ritten, dus ook die van lijn 295, worden verwerkt in de reisplanners. Voor een actueel overzicht vragen wij je daarom om kort voor vertrek de reisplanner te raadplegen voor een actueel reisadvies. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 
Als er iets wijzigt zullen wij dit melden. Houd dus ook deze website in de gaten.