Busreiziger verrast met luxe VanMoof-fiets

3-5-2019
Syntus Utrecht maakt reiziger Marco Wemekamp blij met een VanMoof-fiets. Hij heeft deze designfiets gewonnen door het invullen van een enquête op de website van Syntus Utrecht.

Syntus Utrecht werkt continu aan het verbeteren van haar dienstverlening. Om meer inzicht te krijgen in de wensen haar reizigers, is ze in januari gestart met de half jaar durende campagne “Jij blij – Wij Blij”. Tijdens deze campagne kunnen reizigers elke maand een nieuwe korte vragenlijst invullen over de dienstverlening van Syntus Utrecht. In deze vragenlijst komen thema’s als dienstregeling, service en de informatievoorziening aan bod. Als waardering voor het meedenken maken de deelnemers elke maand kans op leuke prijzen zoals een ski-arrangement, diner- en Fashioncheques en museumkaarten. Eén van de te winnen prijzen was de luxe VanMoof-fiets. De fiets is aan de gelukkige winnaar Marco Wemekamp uit Zeist overhandigd. Marco is blij met zijn prijs: “In de winter pak ik altijd de bus naar mijn werk, maar in de zomer vind ik het ook wel fijn om te fietsen. Mijn huidige fiets is aan vervanging toe, dus ik kan deze nieuwe fiets goed gebruiken.”

De Jij blij- Wij Blij campagne loopt nog tot en met 30 juni. Tot die tijd kunnen reizigers nog de korte enquêtes invullen en daarmee kans maken op leuke prijzen. De uitkomsten van de vragenlijst worden gebruikt om de dienstverlening aan te passen op de wensen van de reiziger om de reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Op syntusutrecht.nl/jijblij-wijblij voor meer informatie.