Bevrijdingsfestival: extra pendelbussen naar Wageningen

3-5-2022
Naar het Bevrijdingsfestival in Wageningen met de bus? Syntus Utrecht zet naast de reguliere busdiensten, extra pendelbussen in, van en naar het festival in Wageningen. Syntus Utrecht pendelt tussen Leersum - Wageningen (lijn 50) en Station Veenendaal De Klomp - Wageningen (lijn 80). Alle haltes van lijn 50 en 80 worden aangedaan. De laatste ritten vertrekken om 00:45 uur vanaf busstation Wageningen. 

Let op: er wordt drukte verwacht. De bussen zullen 's avonds niet volgens een vaste dienstregeling rijden, maar pendelen. Dat betekent dat wanneer er een bus (bijna) vol is, deze vertrekt. 

Tickets

Reis extra voordelig met het speciale 5 mei-ticket. Deze kost slechts € 6,- en is de hele dag geldig op lijn 50 (van Syntus Utrecht) en lijn 80/280 en de pendelbussen van Syntus Utrecht van en naar Wageningen. Het ticket is op de heenreis naar Wageningen te koop op lijn 50 (van Syntus Utrecht) en lijn 80/280 bij de chauffeur (per pin).
Dit ticket is ook te koop in de Keolis/Syntus app. 

Let op: in de pendelbussen kan er niet gepind of met OV-chipkaart gereisd worden. Haal dus op de heenreis al je 5 mei kaartje in de bus of in de app (deze is de hele dag geldig). Op de pendelbussen kan je alleen per iDeal het 5-mei ticket kopen.