Aantal wijzigingen dienstregeling per 1 september

20-8-2019
Per 1 september wijzigt de dienstregeling van Syntus Utrecht op een beperkt aantal lijnen. Plan je reis via onze interactieve reisplanner. Hieronder vind je een overzicht van de wijzigingen:
 
  • Lijn 505 Woerden - IJsselstein: Op weekdagen wordt een extra vroege rit (07.03uur) van Woerden naar Schoonhoven toegevoegd. Daarnaast worden in Schoonhoven de haltes Schoonhoven Noord (richting Woerden) en Schoonhoven Oost (richting IJsselstein) toegevoegd. Hiermee ontstaan extra overstapmogelijkheden voor de passagiers die richting Rotterdam en Utrecht moeten. De vertrektijden blijven gelijk.
  • Lijn 572 Amersfoort - Bunschoten - Soest: In Zevenhuizen wordt de halte De Kastanjeboom opgenomen in beide richtingen. De vertrektijden blijven gelijk.
  • Lijn 646 Mijdrecht - Woerden: De scholierenlijn rijdt voortaan tot Woerden Station. Scholieren van het Driestar College in Gouda adviseren wij in Woerden Station over te stappen op de trein naar Gouda. Dit zorgt voor een snellere verbinding (±15 minuten minder reistijd). De bussen sluiten aan op de treinen van en naar Gouda.
  • Lijn 647 Uithoorn - Woerden: De scholierenlijn rijdt voortaan tot Woerden Station. Scholieren van het Driestar College in Gouda adviseren wij in Woerden Station over te stappen op de trein naar Gouda. Dit zorgt voor een snellere verbinding (±15 minuten minder reistijd). De bussen sluiten aan op de treinen van en naar Gouda.
Let op: een Syntus Utrecht abonnement is niet geldig in de treinen van de NS.
Aantal wijzigingen dienstregeling per 1 september