Aansluiting trein en bus wijzigt per 8 september 2021 op woensdag

1-9-2021
Vanaf 8 september wijzigt op woensdagen de dienstregeling van de NS op het traject Nijmegen - Schiphol. De NS en ProRail testen dan elke woensdag tot en met 8 december 2021 de nieuwe tienminutendienstregeling. 

In verband met de nieuwe dienstregeling van de NS wijzigen mogelijk de aansluit- en overstaptijden op onze bussen. Voornamelijk overdag op station Veenendaal - De Klomp worden de overstaptijden langer. De nieuwe tienminutendienstregeling heeft ook gevolgen voor de aansluit- en overstaptijden op andere stations op het treintraject. Houd rekening met gewijzigde aankomst- en vertrektijden van de treinen, waardoor de aansluiting op de bussen afwijkt op de woensdagen. Ook adviseren we je om voor vertrek de reisplanner te raadplegen, voor een actueel reisadvies. Op syntusutrecht.nl/testdagen is meer informatie te vinden over de wijzigingen voor bus- en treinaansluitingen per station.

De nieuwe dienstregelingen van de NS en Syntus Utrecht gaan in per 12 december 2021. Wij zijn op dit moment bezig om te kijken of de nieuwe dienstregeling van onze bussen kan worden afgestemd op de nieuwe dienstregeling van de NS.