Aangepaste dienstregeling rond Kerst en jaarwisseling

21-12-2018
In de (kerst)vakantie zijn er vaak minder reizigers en daarom wordt op sommige buslijnen een aangepaste dienstregeling gereden. Daarnaast rijden wij met Kerst en op Nieuwjaarsdag als op zondag en wordt op Oudejaarsdag de dienstregeling rond 20.00 uur beëindigd. Kortom, er zijn wel een paar aanpassingen waar je rekening mee moet houden.
 
Hieronder vind je een overzicht van alle wijzigingen rond de komende feestdagen.
 
Kerstvakantie (beperkte dienstregeling)
Van 23 december t/m 5 januari 2019 rijden wij de vakantiedienstregeling. Op een aantal buslijnen rijden dan minder bussen dan normaal of is de vertrektijd iets gewijzigd. Kijk in de folders op www.syntusutrecht.nl/dienstregeling of jouw lijn ook een vakantiedienstregeling heeft of check de reisplanner.                    
 
Dienstregeling tijdens feestdagen
Op Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december) en op Nieuwjaarsdag (1 januari) rijden wij de dienstregeling als op zondag.
 
Oudejaarsdag
Op maandag 31 december wordt de dienstregeling op alle lijnen rond 20.00 uur beëindigd. De regel is: ‘Alle ritten die tót 20.00 uur vertrekken vanaf hun beginpunt, rijden de hele rit uit’. Ritten die om 20.00 uur of later vertrekken vanaf hun beginpunt, rijden niet’.
 
Op buurtbus lijn 575 wordt de dienstregeling rond 18.00 uur beëindigd. Informeer bij de chauffeur van de buurtbus voor meer informatie.
 
Wij wensen je namens al onze medewerkers hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2019!
Aangepaste dienstregeling rond Kerst en jaarwisseling