Buslijn 59 en 70 rijden vanaf 28 augustus via een omleiding

In verband met werkzaamheden aan de N415 tussen Hilversum en Baarn rijden lijn 59 en 70 vanaf maandag 18 augustus een gewijzigde route. Hierdoor is Lage Vuursche met de bus niet bereikbaar. Houd rekening met een langere reistijd. Hieronder vind je de details van de omleiding voor buslijn 59.

Lijn 59 Hilversum - Zeist via Lage Vuursche

Lijn 59 rijdt van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 8 september een gewijzigde route tussen Hilversum en Den Dolder (via Hollandsche Rading, Maartensdijk en Bilthoven). De bus rijdt tijdens de omleiding niet via Lage Vuursche. De haltes Surinamelaan, Monnikenberg, Groot Kievitsdal, Hoge Vuurseweg, Dorp, Venwoude, Prins Hendriksoord en Ernst Sillemhoeve vervallen tijdens de omleiding.

 

Omleidingsroute lijn 59 (blauwe route)

Pendeldienst

Voor reizigers uit Lage Vuursche rijdt er een (gratis) pendelbus tussen Lage Vuursche Dorp en Den Dolder Soestdijkerweg. Deze pendelbus sluit bij de halte Soestdijkerweg aan op de normale lijn 59 naar Zeist en naar Hilversum. In Den Dolder wachten de bussen op elkaar. Klik op de link hieronder om te zien op welke tijdstippen de pendeldienst vertrekt voor beide rijrichtingen.

Vertrektijden pendeldienst