Kies het kaartje dat je wilt kopen en betaal via iDEAL. Je bankafschrift is je vervoerbewijs
Let op, sommige kaartjes kennen een korte geldigheidsduur, koop die kaartjes daarom vlak voor aanvang van je reis of bij het instappen. 
OV Reiskaart Utrecht 60 minuten - €2,90

60 minuten geldig vanaf het tijdstip op je betaalbewijs. Overstappen is toegestaan. Alleen geldig in alle Syntus Utrecht bussen. Niet geldig bij U-OV, SyntusFlex en de buurt- en nachtbussen.

Koop nu
OV Reiskaart Utrecht 90 minuten - €4,50

90 minuten geldig vanaf het tijdstip op je betaalbewijs. Overstappen is toegestaan. Alleen geldig in alle Syntus Utrecht bussen. Niet geldig bij U-OV, SyntusFlex en de buurt- en nachtbussen.

Koop nu
OV Reiskaart Utrecht 120 minuten - €6,60

120 minuten geldig vanaf het tijdstip op je betaalbewijs. Overstappen is toegestaan. Alleen geldig in alle Syntus Utrecht bussen. Niet geldig bij U-OV, SyntusFlex en de buurt- en nachtbussen.

Koop nu
OV Reiskaart Utrecht 150 minuten - €7,50

150 minuten geldig vanaf het tijdstip op je betaalbewijs. Overstappen is toegestaan. Alleen geldig in alle Syntus Utrecht bussen. Niet geldig bij U-OV, SyntusFlex en de buurt- en nachtbussen.

Koop nu
Syntus Kidsticket - €1,05

Voor kids van 4 t/m 11 jaar i.c.m. 1 betalende volwassene, 1,5 uur geldig na aankoop. Maximaal 4 kinderen per volwassene. Niet geldig bij U-OV , SyntusFlex en de buurt- en nachtbussen.

Koop nu